Laden. Een ogenblik geduld.

North Sea Jazz

Dankzij de samenwerking met Artikprojecten hadden we op maar liefst drie locaties tijdens de 2023 editie van North Sea Jazz (Ahoy Rotterdam) in totaal bijna honderd vergrotingen hangen.

Alle foto's die gemaakt zijn tijdens de vele North Sea Jazz festivals in Den Haag en Rotterdam zijn nu pas voor het eerst verkrijgbaar als vergroting. De foto's zijn gemaakt door fotojournalisten van ANP foto. De foto's zijn dus initieel gemaakt voor de media. De allerbeste beste foto's doorstaan de tand des tijd en zijn vervolgens geschikt als vergroting voor aan de muur. Geweldige portretten die ook de niet fan van een van de artiesten aanspreken. En voor de echte diehard een must voor aan de muur.


30x40 houten zware lijst, museumglas. zuurvrije passe-partout gebroken wit, fotoformaat 20x30, Hanemuhne fine art print.
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.