Over Ons

Welkom bij Caption Photo Gallery

Caption Photo Gallery voegt uitzonderlijke fotografie toe aan het huidige aanbod van foto’s die ‘Voor aan de Muur’ worden aangeboden.

Wij hebben een exclusieve samenwerking met ANP Foto, waarbij wij de 'preferred partner' zijn voor het leveren van vergrotingen uit het onwaarschijnlijk grote fotoarchief van ANP Foto.
Wij denken dat de visuele kracht van foto’s verre van optimaal worden benut maar met deze samenwerking kan met name redactionele- en documentairefotografie een veel prominentere plek krijgen die het verdient aan de binnen en buitenmuren van huizen, kantoren, bedrijven, en vele andere locaties.

Team


Bas van Beek
Email

Kyman Cheng
Email

Wat we aanbieden

Mooie 'hand picked' foto’s. Mooi in de zin van ontroerend, inspirerend of bijzonder en als beeldende aanvulling op jouw interieur thuis. Elke foto vertelt een verhaal maar elke zorgvuldig geselecteerde foto is in staat jouw eigen verhaal aan te vullen, bewust of onbewust.
De eerste inspirerende selecties staan nu in onze gallery. Klik hier voor één van de selectie foto’s.

Maar ook foto’s die (onbedoeld) zeer relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie en verrassend genoeg nog nooit zijn overwogen als vergroting aan de muur.
Dit concept is tot op heden zelden toegepast en daar willen we verandering in brengen. Voorbeelden? ‘De tien dragende foto’s van Corona’ voor in een ziekenhuis. Iconische historische herinneringen voor alzheimerpatiënten. De opkomst van de auto in het Nederlandse landschap voor een autodealer. De top tien politieke schandalen voor het politieke debat centrum. Foto’s die de politiek deed aftreden. Iconische sportmomenten die het land ondersteboven zetten. Zwaarbevochte wetten en vrijheden. Pop- en andere legendes en nog veel meer.

Wij willen de brug zijn tussen de talloze thema’s die voor jou en jouw bedrijf specifiek kunnen zijn, voor jou op wat voor wijze dan ook een statement maken en we hopen je bedrijf extra mooi te mogen maken.

En die ‘brug’, die is er eigenlijk nog nooit geweest.  De juiste connectie tussen een vergroting bij jou aan de muur en het fotoarchief van ANP Foto, met ruim 100 miljoen foto’s is al snel een brug te ver. Daarom werkt Caption Photo Gallery met een team van fotografiespecialisten die letterlijk de brug kunnen zijn en dus het illustratieplan kunnen maken, precies afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

Wil je meer weten over het illustratieplan van Caption Photo Gallery, neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij

Caption Photo Gallery is gevestigd in het voormalige Duiker’s Derde Ambachtsschool, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag, thans eigendom van Stichting Hendrick de Keyser.  De school was vele jaren het huis voor diverse fotoagentschappen en foto productiebureau.