Terugblik op Haute Photographie

Spot On zijn ze, de ongeveer twintig straatartiesten van het kunstenaarscollectief Ndaku Ya Le Vie Est Belle. En de Belgische fotograaf Kris Pannekoucke kent ze letterlijk van binnen en buiten. Spot On is het statement van het collectief over de consumptiemaatschappij. Spot On is de bijzondere wijze waarop Kris de standbeelden in beeld brengt. Kris werkt met ze samen, hij kent de mannen en vrouwen van het collectief bij naam en zoekt ze regelmatig op om de nieuwe outfits te fotograferen. En Kris deelt de opbrengsten van de verkoop van deze foto's met de artiesten. Spot On dus als het gaat om Fair Trade..

Voor de Haute Photographie expositie, afgelopen maand in Rotterdam, hadden we 7 foto's van de straat artiesten in Kinshasa (Kongo) meegenomen. De reacties van de bezoekers waren overweldigend. Menig bezoeker vond het het mooiste werk dat er hing. En goed nieuws: een aantal vergrotingen hangen sinds de beurs op een mooie plek aan de muur bij iemand thuis.

De dibond prints die we hadden meegenomen waren op groot formaat, vanaf 1 meter breed. Veel bezoekers vroegen of het ook mogelijk was om de beelden kleiner afgebeeld zijn te bestellen, zodat er uit het werk van Kris ook een serie kan worden samengesteld. Wij hebben nu alle beschikbare foto's en formaten op een rijtje gezet in onze site. Deze is te bekijken via de knop hieronder. We bespreken graag een korting met je als je meer dan 1 foto in een keer wil bestellen.

Bekijk de collectie
Terug naar blog

Reactie plaatsen