JouwANPFoto, bestel ANP-foto's waar je zelf op staat

Caption Photo Gallery levert prints uit de beeldbanken van het ANP als aandenken, of als kunst aan de muur. Het zijn vaak historische beelden, portretten van artiesten of stilistische landschappen.

Daarnaast levert Caption ANP-foto's van een ander kaliber. Het ANP heeft namelijk een grote database met nieuwsfoto's en maakt dagelijks nieuw beeld. Het gebeurt regelmatig dat mensen zichzelf herkennen op deze foto's, die dagelijks in de Nederlandse kranten of websites staan. Deze foto's, of foto's van evenementen waar je bent geweest, zijn bij jouwanpfoto als aandenken na te bestellen. Denk aan een festival waar je bent geweest, of een artiest, royal of filmster waarmee je op de foto bent geweest.

Voorheen gingen deze aanvragen via de mail. Om de bestellingen soepeler te laten verlopen hebben wij JouwANPFoto gelanceerd.

Bij JouwANPFoto kan je met het fotonummer van een ANP-foto meteen een bestelling plaatsen. Je kan kiezen uit het type vergroting, formaat, en nog veel meer. Mocht je het fotonummer niet hebben, dan kan je een aanvraag bij ons indienen via de website. Wij zullen dan voor jou zoeken naar het beeld.

Als je een bestelling plaatst, horen we graag hoe je dat hebt ervaren. Je feedback is enorm belangrijk voor ons en zorgt ervoor dat we de website en service kunnen verbeteren!

Ga naar Jouw ANP Foto

Terug naar blog

Reactie plaatsen